Salut! eu sunt Rareș,
Web Designer pentru

Site de prezentare Magazin Online

Web Designer

Elementor este un plugin pentru WordPress care permite utilizatorilor să creeze pagini web personalizate prin intermediul unei interfețe drag-and-drop intuitive.

Figma este o aplicație de design grafic și prototipare utilizată pentru crearea interfețelor de utilizator și a elementelor grafice pentru site-uri web și aplicații mobile.

WooCommerce este un plugin pentru platforma WordPress, utilizat pentru crearea de magazine online, gestionarea vânzărilor și plăților online, cu o gamă largă de funcții și opțiuni de personalizare. Este una dintre cele mai populare opțiuni pentru crearea de magazine online în WordPress.

WordPress este o platformă de gestionare a conținutului web (CMS) utilizată pentru crearea și gestionarea site-urilor web, fără a fi necesare cunoștințe avansate de programare sau design, și este una dintre cele mai populare platforme CMS.

Servicii oferite

Ofer servicii de web designer, optimizare, securitate și on page SEO pentru website-uri de prezentare și magazine online.

Webdesign

Crearea design-ului viitorului tău website exact așa cum îl dorești.

Optimizare

Design-ul site-ului se va adapta indiferent de device-ul de pe care este accesat.

Basic SEO

SEO On Page pentru a ridica pagina în rezultatele motoarelor de căutare.

Securitate

Îmbunătățirea securității site-ului este necesară pentru un website funcțional.

Despre

Sunt alegerea potrivită pentru a-ți satisface nevoile de dezvoltare a afacerii online. Am o viziune de a crea un site web unic din punct de vedere vizual și funcțional, îmbunătățind experiența utilizatorilor în lumea digitală. Sunt concentrat pe detalii și dedicat obiectivelor tale, pentru a oferi un site web personalizat care transmite mesajul corect publicului tău țintă.

Website de prezentare

ilustratie website de prezentare

În urma procesului de creare a unui website de prezentare vei obține un website unic, creat special după nevoile și cerințele tale. Cu un design responsive, website-ul va putea fi vizualizat corect de pe orice dispozitiv.

Magazin online

ilustratie magazin de prezentare

În urma procesului de creare a unui magazin online vei obține un website bine realizat, ușor de gestionat și customizabil ce îți oferă o prezență online excelentă și îți permite să te concentrezi mai mult atenția asupra clienților și asupra produselor oferite.

Portofoliu

În portofoliul meu veți găsi exemple de pagini de prezentare și magazine online personalizate, dezvoltate cu Elementor și WooCommerce. Fiecare site web a fost creat pentru a se potrivi cu nevoile și specificațiile unice ale afacerii, oferind o experiență de utilizare optimă și un design atractiv și funcțional.

Oferta

*Aceste pachete sunt orientative și prețul afișat este cel de pornire (poate rămâne la fel sau poate să varieze în funcție de cerințele dumneavoastră). Puteți solicita o ofertă personalizată pentru afacerea dumneavoastră, completând formularul de pe pagina de contact și veți primi o ofertă în cel mai scurt timp.

La aceste pachete se adaugă costurile firmei de hosting, un domeniu “.ro” având prețul de aproximativ 9 euro/an, și host-ul având prețul de aproximativ 6 euro/luna sau 72 euro/an (prețurile variază în funcție de firma de hosting aleasă).

Website de prezentare

Pachetul Basic include builder-ul Elementor cu versiunea gratuită, iar pachetele Standard și PRO au inclusă în preț versiunea Elementor PRO pentru 1 an, în valoare de 49$ / an.

Magazin online

Contact

POPA RAREŞ-LIVIU PFA

CUI: 47634934 din 15.02.2023
Registrul Comerțului: F40/1146/2023
EUID: ROONRC.F40/1146/2023
Neplătitor de TVA
Sediul profesional: Bucureşti Sectorul 1, Bulevardul BUCUREŞTII NOI, Nr. 136, PARTER, Ap. 5

Solicită o ofertă personalizată pentru afacerea ta, completând următorul formular și vei primi o ofertă în cel mai scurt timp.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

  • Prin formularul de contact sau telefonic îmi comunici oferta dorită și informații generale despre afacerea ta.
  • Analizez informațiile primite și cerințele tale. Îți ofer recomandări și consultanță în privința domeniului și host-ului dacă nu ai deja.
  • Construiesc o schiță a paginilor și stabilim detaliile website-ului precum și detaliile legate de domeniu și host.
  • Revin cu proiectul final și verificăm dacă sunt necesare alte modificări.
  • Lansăm proiectul pe domeniul oficial și publicăm website-ul. Tu te bucuri de produsul final și eu de satisfacția ta.